FED CUP: Ce dezamăgire! Halep a pierdut cu Pliskova, după un meci slab!

FED CUP: Ce dezamăgire! Halep a pierdut cu Pliskova, după un meci slab!

Simona Halep şi Karolina Pliskova au făcut spectacol la Cluj, în faţa a 7.000 de spectatori, în primul meci de la FED Cup dintre România şi Cehia. După o partidă tensionată cu trei seturi, fanii României au fost dezamăgiţi.

Simona Halep a câştigat primul set, cu mari emoţii însă. Românca a avut 5-3, dar Pliskova a egalat la 5. S-a ajuns la tie-break, unde Simona Halep a reuşit să câştige cu 7-4.

Halep a căzut în setul secund şi Pliskova a servit pentru 5-3, dar românca a reuşit re-breakul şi a egalat la 4! Adversara din Cehia nu a renunţat însă la luptă şi reuşit imediat şi ea rebreak-ul, deşi Halep avea 40-15 pe propriul serviciu! Fanii priveau uluiţi cum tabela indica 1-1 la seturi, după ce Pliskova şi-a câştigat fără probleme serviciul şi a încheiat setul secund cu 6-4!

Halep nu s-a regăsit nici în setul trei şi Pliskova a câştigat decisivul cu 6-2! Cehia conduce cu 1-0 pe România şi fanii aşteaptă o minune de la celelalte jucătoare ale României. Din păcate, după această înfrângere, România păstrează şanse mici de victorie în faţa Cehiei.

Tot astăzi, Monica Niculescu o va întâlni pe Petra Kvitova!

6 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca