FCSB suflă în ceafa CFR-ului. Trupa lui Dică a bătut Botoșaniul și s-a apropiat la doar un singur punct de clujeni

FCSB suflă în ceafa CFR-ului. Trupa lui Dică a bătut Botoșaniul și s-a apropiat la doar un singur punct de clujeni

FCSB și-a mai spălat din păcate după rușinea cu Sporting în duelul cu FC Botoșani, pe care l-a câștigat cu 2-0.

Prima ocazie a partidei i-a parținut lui Ovidiu Popescu, al cărui șut deviat de Golofca a fost respins in extremis de Cobrea (’11). Cel care a deschis scorul a fost Budescu, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri (’18). Moldovenii puteau egala după doar câteva minute, după o acțiune frumoasă a lui Buș, dar Niță a interventi excelent la șutul acestuia (’20). Mușat a fost și el aproape de gol, însă goalkeeperul gazdelor a avut o nouă paradă fabuloasă (’26). Buș a creat din nou panică în careul advers, dar Niță nu s-a lăsat păcălit (’31, ’38).

Cei care au punctat însă au fost tot elevii lui Nicolae Dică. Tănase a șutat din afara careului, iar Cobrea a scăpat balonul printre mâini (’41). Oaspeții au cerut al doilea galben pentru Alibec, în prelungiri, după o intrare cu talpa asupra lui Burcă, dar Colțescu l-a iertat de eliminare pe atacantul gazdelor (’45+1).

Ca să nu riște eliminarea lui Alibec, Dică l-a înlocuit la pauză cu Gnohere. „Roș-albaștrii” au căutat golul al treilea încă din startul reprizei secunde. Budescu a vrut să rupă plasa cu o bombă din doar câțiva metri, dar mingea s-a scurs peste (’64). Teixeira nu a nimerit nici el cadrul porții din interiorul careului (’68).

Au urmat momente bune pentru Botoșani. Serediuc a luat o acțiune pe cont propriu, a trecut de Larie, după care a centrat pentru Roman, care a reluat însă slab cu capul (’71). Ciaccheri a ratat și el o șansă uriașă de a marca. Argentinianul s-a distrat cu apărarea roș-albastră, după care a șutat peste din poziție ideală (’74).

Vicecampionii au replicat prin Gnohere, care a avut În două rânduri golul în bocanc, dar de fiecare dată a fost lipsit de precizie la finalizare (’83, ’87). Man putea marca și el, dar a nimerit bara din interiorul careului (’90). Nu a contat însă. FCSB s-a impus cu 2-0 și s-a apropiat la doar un singur punct de liderul CFR Cluj.

27 august 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca