FC Voluntari – CSMS Iaşi 1-2. Ilfovenii, la al cincilea eşec consecutiv!

FC Voluntari – CSMS Iaşi 1-2. Ilfovenii, la al cincilea eşec consecutiv!

CSMS Iaşi a câştigat cu 2-1 pe terenul Voluntariului şi s-a distanţat la 3 puncte în fruntea play-out-ului. Pentru ilfoveni, a fost a cincea înfrângere consecutivă!

Gazdele au semnat prima ocazie a partidei, în minutul 12, când Bădic l-a blocat pe Tudorie din doar câţiva metri. Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii. Cristea a obţinut un penalty pe care tot el l-a transformat fără probleme (’32). Ilfovenii puteau egala după doar patru minute, însă Grahovac a reuşit să respingă din vinclu mingea expediată de Filipov!

La reluare, ieşenii şi-au majorat diferenţa pe tabelă, după o fază de cascadorii râsului, care i-a avut în prim-plan pe Maftei şi Barna. Fostul rapidist a degajat în picioarele colegului său, iar mingea a intrat în poartă (’36)! Gazdele au solicitat un offside la Andrei Cristea, care l-a întins serios pe Bornescu la faza golului. FC Voluntari a redus totuşi din handicap înainte de pauză, prin Bălan, care a înscris cu o execuţie frumoasă din lovitură liberă (’44).

Ilfovenii au căutat golul egalării şi în actul secund. Gazdele au solicitat penalty după un duel între Voicu şi Voduţ, dar arbitrul Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue (’67). Bălan a fost aproape de „dublă”, dar a trimis alături din lovitură liberă de la 18 metri (’84). S-a terminat 1-2, rezultat care agită şi mai mult apele în tabăra Voluntariului, echipă care se situează pe loc de baraj, cu 22 de puncte. În schimb, CSMS Iaşi visează cu ochii deschişi la cupele europene, fiind pe primul loc în play-out, cu 35 de puncte.

9 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca