Fără adversar în Liga I: „Steaua e favorită clară în acest sezon” - LOOKPLUS
Fără adversar în Liga I: „Steaua e favorită clară în acest sezon”

Fără adversar în Liga I: „Steaua e favorită clară în acest sezon”

Cu toate că este departe de fotbalul din România, Mircea Lucescu este cu ochii pe ce se întâmplă în Liga I. Tehnicianul echipei Sahtior Donetsk este de părere că Steaua este în „pole-position” pentru câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv.

„Steaua este foarte bine organizată şi are continuitate. Cu toate că s-a schimbat antrenorul, există continuitate la nivel de echipă. Steaua are potenţial economic mare. Îşi permite să cumpere 2-3 jucători de valoare imediat, spre deosebire de alte echipe din Liga I”, a declarat Mircea Lucescu, la Fanatik Show, pe Look TV.

Singura echipă care poate pune probleme Stelei este CFR Cluj. Sahtior a disputat un meci amical la Cluj, în septembrie, iar Lucescu s-a convins de forţa „feroviarilor”. „Prezenţa în competiţiile europene şi vânzarea de jucători le asigură stabilitate economică şi peste toate Steaua are un singur cap care dictează, Gigi Becali. Steaua are un număr mare de suporteri şi cred că în acest sezon este favorită clară în Liga I. Singura echipă care îi poate pune probleme este CFR. Clujenii au o echipă bună”, a mai afirmat tehnicianul Sahtiorului.

12 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca