Fanii Stelei pot răsufla ușurați! Rusescu are undă verde să joace cu Dinamo Kiev - LOOKPLUS
Fanii Stelei pot răsufla ușurați! Rusescu are undă verde să joace cu Dinamo Kiev

Fanii Stelei pot răsufla ușurați! Rusescu are undă verde să joace cu Dinamo Kiev

Atacantul ”roș-albaștrilor” le-a dat emoții steliștilor, după ce a părăsit terenul accidentat, aseară, cu 10 minute înainte de finalul primei reprize cu Astra.

Raul Rusescu are șanse mari să joace împotriva lui Dinamo Kiev, chiar dacă existau temeri că nu va fi apt. ”Pufulete” s-a accidentat la umăr, în timpul partidei cu Astra, iar Costel Gâlcă a fost obligat să-l schimbe, spre disperarea suporterilor, care aveau mari așteptări de la atacant.

Grimasele fotbalistului l-au speriat și pe tehnicianul trupei din Ghencea, care risca să intre în criză de soluții cu doar câteva zile înaintea partidei din Ucraina. În schimb, medicii care l-au consultat azi pe Rusescu au stabilit că acesta a suferit doar o contuzie, astfel că există toate șansele să evolueze la Kiev.

Dinamo Kiev și Steaua se întâlnesc joi, de la ora 20.00, într-un meci din grupele Europa League. Înaintea partidei, trupa lui Gâlcă se află pe primul loc în grupa J, grație victoriei la scor cu Aalborg (6-0). Gazdele ocupă locul secund, după ce au învins în prima rundă pe Rio Ave (3-0).

29 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca