Falemi se propune la CSA: „Vreau să fiu antrenor. Acolo e sufletul meu”

Falemi se propune la CSA: „Vreau să fiu antrenor. Acolo e sufletul meu”

Camerunezul Nana Falemi vrea să se alăture proiectului CSA. Fostul fotbalist al Stelei i-a propus lui Marius Lăcătuș să antreneze echipa Armatei.

Deși „Fiara” nu i-a oferit încă un răspuns, Falemi e încrezător că Lăcătuș va accepta oferta sa.

Eu am crescut în Ghencea, sunt antrenor şi vreau să antrenez. Acolo e sufletul meu. E o şansă pentru mine să antrenez. Discuţia e pentru echipa de seniori. Eu am propus, am vorbit cu Lăcă pe treaba asta. Eu antrenor principal, Lăcătuş director tehnic. Am propus şi un plan de organizare al secţiei de fotbal. Include şi un plan de rebranding. Îmi place chiar dacă e un proiect greu, nu vreau să încep de sus. Dacă nu se va concretiza, pot să iau şi o grupă de juniori. Chiar dacă plecăm din liga a cincea sau a patra, creştem uşor, suporterii vor veni. Încă nu am primit un răspuns din partea lui Marius că vom lucra împreună. Se va merge pe varianta de jucători tineri, 17-18 ani. Vom face selecţii de la echipele din Bucureşti şi din ţară pentru a face un loc bun cu care să promovăm. Ideea e să aducem şi 5-6 jucători cu experienţă care să aducă un plus de valoare, să formeze osatura echipei. În momentul ăsta echipa va fi susţinută din bugetul Ministerului Apărării„, a declarat Falemi pentru Prosport.

Falemi a jucat la Steaua în perioada 2000-2005, iar în cele 94 de partide pentru “roş-albaştri” a marcat 6 goluri. Camerunezul a cucerit două titluri și Supercupa României cu trupa „roș-albastră”.

20 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca