Fac averi uriașe și după moarte (VIDEO) - LOOKPLUS
Fac averi uriașe și după moarte (VIDEO)

Fac averi uriașe și după moarte (VIDEO)

Există viață după moarte, cel puțin una financiară. Asta dacă ne uităm la veniturile uriașe generate de marile celebrități ale secolului XX, la ani buni după decesul lor.

Personalități ca Michael Jackson, Elvis Presley sau Bob Marley sunt doar câteva dintre numele care le aduc moștenitorilor zeci de milioane de dolari în fiecare an.

Supranumit regele pop-ului, Michael Jackson continuă să genereze venituri uriașe pentru administratorii moştenirii sale. Artistul se află pentru a doua oară pe locul I în topul celebrităţilor decedate cu cele mai mari averi, realizat de revista Forbes. În ultimul an, moștenirea sa a crescut cu 140 de milioane de dolari. Încasările s-au făcut mai ales din vânzarea celui de-al doilea album lansat după decesul lui Michael Jackson, „Xscape”, dar și din spectacolele „Immortal” şi „One” ale Cirque du Soleil. De altfel, regele pop a apărut sub forma unei holograme în cadrul galei Billboard Music Awards.

Regele pop-ului este urmat în acest clasament chiar de regele rock ‘n’ roll-ului, Elvis Presley, care deși a decedat de aproape 30 de ani, a generat venituri de 55 de milioane de dolari doar în ultimul an.

Creatorul celebrei benzi desenate „Peanuts”, Charles Schulz, se află pe locul al treilea în topul Forbes, cu venituri de 40 de milioane de dolari, generate în ultimul an. Charles a murit acum 14 ani.

Topul de anul acesta este completat de nume ca Elizabeth Taylor, Bob Marley, John Lennon sau Albert Einstein. Împreună, cele13 celebrităţi incluse de Forbes în acest clasament au generat venituri totale de peste 360 de milioane de dolari, în perioada octombrie 2013 – octombrie 2014.

Sursa foto: 2ndskiesforex.com

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca