Fabulos! CS U Craiova e la o victorie de podiumul Ligii I (VIDEO) - LOOKPLUS
Fabulos! CS U Craiova e la o victorie de podiumul Ligii I (VIDEO)

Fabulos! CS U Craiova e la o victorie de podiumul Ligii I (VIDEO)

CS U Craiova s-a impus în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii I. Graţie victoriei, oltenii au acumulat 28 de puncte şi sunt la doar trei lungimi în spatele Petrolului, care joacă mâine cu Dinamo.

Fără înfrângere pe teren propriu de mai bine de două luni, CS U Craiova a început meciul în stil mare şi la prima fază importantă a şi reuşit să deschidă scorul. Brandan şi-a arătat clasa cu o centrare cu exteriorul spre colţul lung, Herghelegiu a recentrat pe linia careului mic, de unde Bawab a îndeplinit o simplă formalitate. Startul bun de meci i-a făcut pe olteni să insiste, dar dominarea echipei lui Săndoi şi Cârţu nu s-a materializat pe tabela de marcaj. Mateiu a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, în minutul 28. Brandan a executat un corner, Mateiu a scăpat de marcaj şi a reluat cu capul, dar mingea a zguduit bara transversală.

Nemţenii nu au fost mai convingători nici în startul reprizei secunde. S-au mulţumit să se apere aglomerat şi să iasă pe contraatac, dar ocaziile de gol le-au lipsit cu desăvârşire. De cealaltă parte, CS U Craiova a insistat, iar în cele din urmă a reuşit să-şi dubleze avantajul. O combinaţie rapidă între Vătăjelu, Ferfelea şi Herghelegiu l-a lăsat pe ultimul cu mingea la picior, la marginea careului, iar pasatorul decisiv de la primul gol s-a transformat în marcator. A şutat plasat la colţul lung, iar Calancea nu a avut nicio şansă. În minutul 68, Bawab şi-a încercat şutul de la distanţă. Execuţia iordanianului a trecut aproape de ţintă și CS U Craiova – Ceahlăul s-a terminat 2-0.

29 noiembrie 2014

Un comentariu To “Fabulos! CS U Craiova e la o victorie de podiumul Ligii I (VIDEO)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca