EXCLUSIV Răducioiu pune presiune pe echipa naţională. Ce spune despre Piţurcă (VIDEO) - LOOKPLUS
EXCLUSIV Răducioiu pune presiune pe echipa naţională. Ce spune despre Piţurcă (VIDEO)

EXCLUSIV Răducioiu pune presiune pe echipa naţională. Ce spune despre Piţurcă (VIDEO)

Component al „generaţiei de aur”, Florin Răducioiu spune că niciun alt rezultat în afara calificării la Campionatul European nu este de acceptat. Totuşi, fostul atacant vorbeşte în termeni laudativi şi despre Piţurcă.

„Piţi” trebuie să rămână la cârma naţionalei. În acelaşi timp, nu va avea nicio scuză dacă va rata calificarea la europeanul din Franţa. Concluzia îi aparţine lui Florin Răducioiu: „Dacă efectiv e adevărat ce s-a scris în mai multe ziare din România, e vorba de el, de ce va vrea să facă. E clar că obiectivul este calificarea, nu mai există scuză. Eu sunt convins că va reuşi să o facă. Bineînţeles, să sperăm că nu va lăsa echipa naţională”.

Răducioiu îl consideră pe actualul selecţioner cel mai potrivit să pregătească prima reprezentativă. „Victor Piţurcă este cel mai bun antrenor care a fost la echipa naţională şi la momentul actual nu văd altul. Pot fi înlocuitori, oricui îi poţi găsi, dar este persoana justă pentru a începe şi a continua această campanie”, a declarat acesta într-un interviu exclusiv pentru Look TV.

5 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca