EXCLUSIV Răducioiu merge pe mâna lui Piți: ”Mă bucur că rămâne, e singurul care poate duce echipa la turneul final”! - LOOKPLUS
EXCLUSIV Răducioiu merge pe mâna lui Piți: ”Mă bucur că rămâne, e singurul care poate duce echipa la turneul final”!

EXCLUSIV Răducioiu merge pe mâna lui Piți: ”Mă bucur că rămâne, e singurul care poate duce echipa la turneul final”!

Selecționerul naționalei Under 17, Florin Răducioiu, crede că absența lui Marica, de la meciul cu Ungaria, ar putea fi suplinită cu succes de Keșeru sau Chipciu.

Florin Răducioiu încearcă să le insufle entuziasmul pe care îl avea în anii 90 și tinerilor jucători de la naționala Under 17, înaintea turneului de calificare la Campionatului European din 2015. Fostul dinamovist este cu ochii și pe tricolorii ”mari”, după victoria înregistrată în Grecia și spune că naționala va avea doar de câștigat din faptul că Victor Pițurcă a rămas selecționer.

”Mă bucur că rămâne Pițurcă, e singurul antrenor care poate duce echipa asta la turneul final, e cel mai în măsură să o facă”, a declarat Răducioiu, care a vorbit și despre meciul cu Ungaria. ”O victorie cu Ungaria nu ne asigură absolut nimic, avem numai finale până la capăt. Trebuie să batem, jucăm acasă, riscăm și cu siguranță vom câștiga”, a adăugat selecționerul naționalei Under 17.

Acesta a venit cu o soluție pentru Victor Pițurcă, în condițiile în care Ciprian Marica este suspendat și nu va evolua împotriva maghiarilor. ”Naționala nu stă neapărat într-un jucător, s-a câștigat pe vremuri și fără mine, acum se poate și fără Marica. Îmi place Keșeru, dar și Chipciu poate fi o soluție foarte bună”, a încheiat Florin Răducioiu.

16 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca