EXCLUSIV Monroy: "Am oferte din Spania" - LOOKPLUS
EXCLUSIV Monroy: „Am oferte din Spania”

EXCLUSIV Monroy: „Am oferte din Spania”

Aitor Monroy şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu CFR Cluj şi are deja oferte din Spania, Cipru şi Grecia. Jucătorul de origine spaniolă ar putea însă să-l urmeze pe fostul său antrenor, Vasile Miruţă, în Ungaria.

Mijlocaşul de 27 de ani a părăsit gruparea din Gruia, dar nu regretă timpul petrecut la CFR şi are numai cuvinte de laudă la adresa lui Vasile Miriuţă. Monroy nu s-a hotărât încă unde va juca din iarnă, deşi este în discuţii cu echipe din campionatul elen, cel din Cipru şi chiar cel spaniol.

„S-a reziliat contractul pe cale amiabilă, eu sunt mândru că am jucat la CFR, o să fie o amintire frumoasă pentru mine. Nu ştiu dacă voi merge să joc la Gyor. Pentru mine Vasile Miriuţă este un om mare, cu caracter, pe care-l respect foarte mult. Avem o relaţie foarte bună. Am făcut treabă bună împreună şi este o opţiune să merg în Ungaria, dar nu ştiu acum. Ştiu că sunt câteva echipe bune în Ungaria şi cred că Mister merge acolo să se bată la titlu. Am câteva oferte şi acum că sunt liber de contract pot discuta concret. Am oferte din Cipru, Grecia şi din Spania. Acum nu ştiu care va fi cea mai bună pentru mine”, a declarat Monroy pentru Look TV.

Aitor Monroy a ajuns la CFR Cluj la insistenţele lui Vasile Miriuţă, în luna ianuarie a acestui an, de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

29 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca