EXCLUSIV Hănescu, de la tenis la schimbatul scutecelor: „Mă trezesc noaptea și-i dau copilului de mâncare” - LOOKPLUS
EXCLUSIV Hănescu, de la tenis la schimbatul scutecelor: „Mă trezesc noaptea și-i dau copilului de mâncare”

EXCLUSIV Hănescu, de la tenis la schimbatul scutecelor: „Mă trezesc noaptea și-i dau copilului de mâncare”

Victor Hănescu are o nouă viață. După ce s-a retras din echipa de Cupa Davis, tenismenul român se ocupă de îngrijirea copilului său de zece luni: se trezește noaptea, îi schimbă scutecele și îi dă de mâncare.

Este încă cel mai bine clasat tenismen român și nu se gândește deocamdată la retragere. Totuși, tenisul a intrat oarecum în plan secund, deoarece de aproape un an, viața lui Victor Hănescu s-a schimbat radical. Copilul său în vârstă de zece luni este cauza.

Într-un interviu acordat exclusiv pentru Look TV, a mărturisit câteva dintre noile sale ocupații. „De vreo zece luni, de când s-a născut băiețelul meu, hobby-ul meu principal este el și îmi dau seama că viața mea s-a schimbat foarte mult. Am schimbat scutece, mă trezesc noaptea și-i dau de mâncare când este nevoie, dar trebuie să recunosc că greul este tot pe soție. Sunt pe final de carieră, dar încă nu mă gândesc să mă retrag. Orice este posibil încă, vreau să mai urc în clasament și să termin cariera în top”, a dezvăluit Hănescu.

Tenismenul a vorbit și despre celelalte pasiuni ale sale: ”Îmi place să merg la pescuit, cu toate că nu am apucat în ultima perioadă, dar îmi propun. Îmi place să conduc și aș vrea să fac o școală de pilotaj”.

30 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca