EXCLUSIV Galamaz îşi anunţă revenirea: "Vreau să fiu manager la Steaua" - LOOKPLUS
EXCLUSIV Galamaz îşi anunţă revenirea: „Vreau să fiu manager la Steaua”

EXCLUSIV Galamaz îşi anunţă revenirea: „Vreau să fiu manager la Steaua”

George Galamaz a intrat într-un con de umbră după ce şi-a agăţat ghetele în cui. Fostul fundaş îşi pregăteşte însă terenul pentru o revenire spectaculoasă la campioana României.

„Am luat o pauză după experienţa de preşedinte de la Caransebeş. Acum îmi caut drumul, să vedem ce va fi. Îmi doresc să fiu în conducerea unui club, dar acum încerc să o iau uşor. Sunt sigur că voi ajunge la Steaua dacă voi acumula mai multă experienţă. Am primit sfaturi şi am lucrat cu oameni cu experienţă, chiar am avut ce învăţa. Nu vreau să mă fac antrenor, m-am săturat de cantonamente”, a declarat Galamaz în exclusivitate pentru Look TV.

Fostul stelist a explicat şi de ce a renunţat la cariera de jucător. „A fost o decizie grea, pe care nu am luat-o peste noapte. Nu am nicio urmă de regret, era ce treabuia să fac. Mai puteam să joc, am o vârstă la care alţii fac performanţă, dar eram obişnuit să joc la un nivel înalt şi din ofertele pe care le aveam, multe erau pentru evitarea retrogradării. Dacă nu fac fotbal la nivel înalt, mai bine mă opresc. Unul dintre motivele pentru care m-am lăsat a fost şi acela să fiu mai mult cu familia, iar acum îi văd bucuroşi pe toţi”, a mărturisit Galamaz.

Fostul jucător al Petrolului a rămas şocat când a aflat ce pedepse au primit greii fotbalului românesc în Dosarul Transferurilor. „A fost un şoc pentru toată lumea. Fotbalul e mediatizat şi se caută să se dea exemple, problemele României nu erau strict acei oameni, dar s-a aruncat în ochi acest dosar, toată lumea i-a urmărit”, a afirmat Galamaz.

4 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca