Europa League, tot mai aproape de Moldova! CFR Cluj – CSMS Iaşi 0-0

Europa League, tot mai aproape de Moldova! CFR Cluj – CSMS Iaşi 0-0

CFR Cluj şi CSMS Iaşi au terminat la egalitate, scor 0-0, bătălia pentru primul loc în play-out, după un meci dominat de moldoveni.

Oaspeţii au ratat prima mare ocazie a meciului în minutul 23, prin Golubovic! Bosniacul a trimis cu capul, peste poartă, din doar trei metri. CFR a replicat prin Vitor Bruno, în finalul primei reprize! Jucătorul gazdelor a prins o torpilă de la marginea careului, dar Grahovac a respins incredibil în corner (’41). Clujenii au avut noroc în minutul 45, când Tiago Lopes a trimis cu capul spre propria poartă, dar mingea a lovit bara.

Ieşenii au forţat în repriza secundă şi au ratat două mari ocazii de gol spre finalul partidei! Nuno Viveiros a şutat năpraznic de la marginea careului, dar Marc a respins în corner (’73). Bole a scăpat, câteva minute mai târziu, singur cu portarul, dar a şutat din unghi şi Marc a respins (’76). Jucătorii CFR-ului s-au apărat eroic în ultimele minute ale partidei şi elevii lui Nicolo Napoli sunt nevoiţi să se mulţumească cu un rezultat de egalitate în Gruia.

CSMS Iaşi rămâne lider în play-out, cu 29 de puncte, urmat de CFR Cluj cu 27 de puncte.

24 aprilie 2016

Un comentariu To “Europa League, tot mai aproape de Moldova! CFR Cluj – CSMS Iaşi 0-0”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca