Europa League, o pălărie mult prea mare pentru Astra. Giurgiuvenii, răpuși și de Celtic - LOOKPLUS
Europa League, o pălărie mult prea mare pentru Astra. Giurgiuvenii, răpuși și de Celtic

Europa League, o pălărie mult prea mare pentru Astra. Giurgiuvenii, răpuși și de Celtic

Astra a suferit o nouă înfrângere în grupele Europa League. Giurgiuvenii au cedat cu 1-2 pe terenul lui Celtic.

Vicecampioana României a jucat cu mult curaj în fața scoțienilor. Elevii lui Oleg Protasov și-au creat numeroase ocazii de a înscrie la poarta adversă, însă Budescu, Seto, Pliatsikas și Enache nu l-au putut învinge pe Gordon. Dacă prima repriză a aparținut în totalitate oaspeților, cea de-a doua a fost la discreția lui Celtic. Scepovic a deschis scorul în minutul 73, după o lovitură liberă acordată însă greșit de centralul partidei. Johansen a dublat avantajul campioanei Soției, după ce a profitat de erorile din defensiva „astralilor” (’79).

Conduși pe tabelă, giurgiuvenii au forțat pe finalul meciului. Enache a reușit să reducă din handicap în minutul 81, printr-un gol marcat cu mâna, fază neobservată însă de arbitrul partidei. Protasov i-a aruncat în luptă și pe Florescu și Rus, dar degeaba. Astra a cedat cu 1-2, rezultat care va fi cu greu digerat de patronul Ioan Niculae.

În celălalt meci al grupei, Red Bull Salzburg s-a impus cu 4-2 în fața lui Dinamo Zagreb. Austriecii ocupă primul loc în grupă, la egalitate de puncte cu scoțienii, care au însă un golaveraj mai slab. Pe poziția a treia se clasează croații, cu 3 puncte, iar pe ultimul loc se situează Astra, care nu a adunat niciun punct în trei jocuri.

24 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca