Eurogolul lui Ceppelini o duce pe ”U” în semifinalele Cupei: ”M-a inspirat Suarez” - LOOKPLUS
Eurogolul lui Ceppelini o duce pe ”U” în semifinalele Cupei: ”M-a inspirat Suarez”

Eurogolul lui Ceppelini o duce pe ”U” în semifinalele Cupei: ”M-a inspirat Suarez”

Uruguaianul Pablo Ceppelini a fost eroul Universității Cluj în această seară. Sud-americanul a înscris unicul gol al meciului dintre ”U” și Pandurii.

”A fost o partidă dificilă, foarte grea pentru noi. Sunt foarte fericit pentru acest gol, dar este mai importantă victoria. M-a inspirat Suarez, am învățat și de la Suarez să dau astfel de goluri, să am astfel de execuții”, a declarat Ceppelini la sport.ro.

Atacantul clujenilor a dezvăluit că și-ar dori să înfrunte în semifinalele Cupei pe CFR sau Steaua. ”Ne gândim deja la partida de campionat, la un meci la fel de important. Oricine și-ar dori să joace contra Stelei sau a CFR-ului, dar mult mai important acum este să ne pregătim bine pentru partidele din campionat”, a adăugat sud-americanul.

3 decembrie 2014

2 comentarii la acest articol To “Eurogolul lui Ceppelini o duce pe ”U” în semifinalele Cupei: ”M-a inspirat Suarez””

  1. E tare cand un jucator a lui U isi doreste sa joace cu CFR. Inseamna ca CFR reprezinta ceva in Cluj. E ceea ce pentru jucatorii CFR-ului reprezinta Real, Barcelona, PSG, fiindca ei sunt deja obisnuiti cu Bayern, Chelsea, Inter, Manchester Utd., Roma, Bordeaux, Basel, fara a mai pune echipe second-hand din Estul Europei.

  2. Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mihaelamonica74@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca