EURO 2016: Polonia, Portugalia și Țara Galilor sunt în sferturi! CR7 sărbătorește!

EURO 2016: Polonia, Portugalia și Țara Galilor sunt în sferturi! CR7 sărbătorește!

Foto: uefa.com

Spectacolul din optimi a început! Polonia, Țara Galilor și Portugalia s-au calificat în sferturile de finală ale EURO 2016, după trei meciuri extrem de echilibrate.

În prima partidă a zilei, Polonia a avut nevoie de loteria penalty-urilor pentru a trece de Elveția. În timpul regulamentar de joc, Blaszczykowski (’39) a deschis scorul pentru „leși”, dar Shaqiri a reușit să egaleze cu o super execuție din foarfecă, de la marginea careului (’82). După două reprize de prelungiri, Polonia s-a impus cu 5-4 după loviturile de la 11 metri. Xhaka a ratat pentru elvețieni. (VIDEO)

Țara Galilor și-a respectat statutul de favorită în partida cu Irlanda de Nord și s-a impus cu 1-0, după un autogol al lui McAuley (’75). (VIDEO)

Croația și Portugalia nu au riscat nimic și cele mai ofensive echipe de la EURO au plictisit audiența. Niciun șut pe poartă în timpul regulamentar, un record greu de egalat. În prelungiri, Croația a dominat categoric, creându-şi numeroase ocazii, dar Portugalia a înscris pe contraatac. CR7 a șutat din cinci metri, portarul croat a respins cu un reflex de senzație, dar mingea a ajuns la Quaresma, care a trimis în poarta goală din doi metri (‘117). (VIDEO)

În sferturi, Polonia va da piept cu Portugalia, în timp ce Țara Galilor va juca cu învingătoarea partidei dintre Belgia și Ungaria.

25 iunie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca