Este în clasa a VIII-a și merge la școală cu limuzina (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Este în clasa a VIII-a și merge la școală cu limuzina (VIDEO)

Este în clasa a VIII-a și merge la școală cu limuzina (VIDEO)

Ai carte, ai parte…de transport de lux la școală. Un elev din Cluj a câștigat un concurs de citit și timp de o săptămână este dus și adus de la cursuri cu un bolid în valoare de peste 70.000 de euro.

Băiatul a reușit să citească 10 cărți într-un timp record, iar apoi a convins juriul de pasiunea sa pentru lectură.

Matei Bolog este elev în clasa a VIII-a la un liceu din Cluj-Napoca. Niciodată nu s-a gândit că cititul îl va transforma într-un adevărat VIP. În fiecare zi băiatul este așteptat la scară de o limuzină de lux cu șofer, care îl duce la școală. Apoi, la finalul cursurilor, tânărul se întoarce acasă tot la bordul bolidului de zeci de mii de euro.

Matei va avea parte de un astfel de tratament timp de o săptămână, după ce a câștigat un concurs organizat de Biblioteca Județeană Cluj.

Tânărul a impresionat juriul competiției.

„Ne-a impresionat pe toți sincer modul în care a vorbit despre lectură și pasiunea din ochii lui în momentul în care își susținea cartea favorită”, a precizat Victor Miron, membru al juriului.

Organizatorii speră ca prin astfel de competiții să atragă tinerii către lectură. Și biblioteci din alte județe au preluat această idee și vor organiza concursuri similare.

13 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca