Este cu siguranță cel mai iubit peștișor din lume. Ce gest incredibil au făcut pentru el proprietarii săi (VIDEO) - LOOKPLUS
Este cu siguranță cel mai iubit peștișor din lume. Ce gest incredibil au făcut pentru el proprietarii săi (VIDEO)

Este cu siguranță cel mai iubit peștișor din lume. Ce gest incredibil au făcut pentru el proprietarii săi (VIDEO)

Are 10 ani și adoră să înoate și să se joace cu prietenii săi. Din păcate, o tumoare pe creier i-a afectat energia și cheful de distracție. Părinții adoptivi au decis că deși nu îndeplinește 3 dorințe, peștișorul auriu pe nume George, merită o șansă la viață.

Așa că acesta a fost operat de urgență. În ultimul an, George, peștișorul auriu în vârstă de 10 ani din Melbourne, Australia, a dezvoltat o tumoare care i-a afectat abilitățile de a mânca, de a înota și chiar de a socializa cu ceilalți pești din acvariu. Medicul veterinar le-a spus proprietarilor că în situația dată, pot opta fie pentru eutanasiere, fie pentru operație.

„Peștele avea probleme cu mâncatul, era dezorientat și bruscat de ceilalți pești”, a precizat dr. Tristan Rich, medic veterinar.

Evident ataşaţi de prietenul lor necuvântător, proprietarii au optat pentru operaţie, oferindu-i astfel lui George posibilitatea de a trăi încă cel puțin 10 ani. Pentru ca acest lucru să fie posibil, medicul a mutat peștișorul într-un vas ce conținea anestezic, după care a început intervenţia. La sfârșit, micuțului i s-au administrat calmante și antibiotice, iar acesta a început să înoate imediat după aceea.

Procedura a durat aproximativ 45 de minute și a costat aproximativ 180 de dolari, iar în prezent George se simte bine.

Sursa foto: au.news.yahoo.com

 

17 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca