Eșecul de la Kiev nu a afectat-o! Steaua a distrus Oţelul, la Galaţi (VIDEO) - LOOKPLUS
Eșecul de la Kiev nu a afectat-o! Steaua a distrus Oţelul, la Galaţi (VIDEO)

Eșecul de la Kiev nu a afectat-o! Steaua a distrus Oţelul, la Galaţi (VIDEO)

Steaua a învins-o cu 3-0 pe Oţelul Galaţi, în deplasare, într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii I. Campioana a acumulat 25 de puncte şi rămâne pe primul loc al clasamentului.

Gălăţenii nu s-au lăsat intimidaţi de campioană şi au început curajos partida. Veteranul Florin Cernat a fost în premieră titular şi imediat a semănat teamă la poarta Stelei. În minutul 4 a executat o lovitură liberă care a trecut puţin pe lângă, iar câteva minute mai târziu a ratat iar deschiderea scorului, tot dintr-o lovitură liberă. Momentul psihologic s-a produs în minutul 16, când Helder a fost eliminat. Imediat după, Steaua a deschis scorul. Iasmin Latovlevici a punctat din apropiere, după o deviere norocoasă. În minutul 24, Steaua şi-a dublat avantajul. Sânmărtean a făcut ce ştie mai bine. A driblat doi adversari şi l-a executat pe Hotoboc. Chiar înainte de pauză, Sânmărtean a fost aproape să înscrie direct din corner, dar mingea a lovit bara transversală.

Repriza secundă a aparţinut complet oaspeţilor. Bara transversală l-a salvat a doua oară pe Hotoboc la o lovitură liberă executată de Rusescu. La faza următoare Steaua a reuşit să înscrie al treilea gol. Același Sânmărtean a aruncat o minge în careu, Szukala s-a înălţat peste toţi apărătorii şi a trimis mingea în poartă. Şi golgheterul Ligii I a vrut să-şi vadă numele pe lista marcatorilor. Keşeru a şutat violent spre poarta adversă în minutul 76, dar mingea a ocolit poarta.

5 octombrie 2014

2 comentarii la acest articol To “Eșecul de la Kiev nu a afectat-o! Steaua a distrus Oţelul, la Galaţi (VIDEO)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca