Enache pariază pe Iordănescu: "Sigur ne va califica la Euro" - LOOKPLUS
Enache pariază pe Iordănescu: „Sigur ne va califica la Euro”

Enache pariază pe Iordănescu: „Sigur ne va califica la Euro”

Gabriel Enache e convins că Anghel Iordănescu va califica România la Campionatul European din 2016. Mijlocaşul Astrei speră să pună şi el umărul la atingerea obiectivului.

Enache visează la o nouă convocare la echipa naţională, mai ales acum când Daniel Isăilă, fostul antrenor al giurgiuvenilor, este unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu. „Îl felicit pe domnul Isăilă pentru postul pe care îl ocupă, ştie foarte mult fotbal, domnul Iordănescu ştie de ce l-a luat. Mă bucur că am jucat în tricoul României, vreau să contribui la calificarea la Euro. Domnul Iordănescu e un antrenor cu foarte mare experienţă, sunt sigur că ne va califica”, a declarat Enache pentru Look TV.

Mijlocaşul a vorbit şi despre remiza Astrei cu Petrolul (0-0). „Nu am reuşit să câştigăm, deşi am avut jocul la discreţie din primul până în ultimul minut de joc. Cei de la Petrolul s-au apărat foarte bine, au fost agresivi, iar noi am găsit greu drumul spre poartă. Alexandru Tudor a arbitrat corect, ne-a lăsat să ne facem treaba. Se simte lipsa lui Fatai, care e un jucător foarte bun şi important pentru noi, ne ajută să câştigăm meciuri. Din păcate, în seara asta nu am reuşit să înscriem, mingea nu a vrut să intre în poartă. E dureros că ne-am îndepărtat de primul loc, dar sperăm să fim cât mai aproape de locul întâi la finalul turului şi să rămânem acolo”, a afirmat Enache.

27 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca