Elevii lui Neagoe respiră! CSM Poli Iași, victorie prețioasă cu Chiajna

Elevii lui Neagoe respiră! CSM Poli Iași, victorie prețioasă cu Chiajna

CSM Poli Iași a obținut, astăzi, trei puncte de aur în lupta pentru evitarea retrogradării. Moldovenii au câștigat cu 1-0 în fața Chiajnei și s-au depărtat la trei lungimi de locul de baraj.

Pe un teren dificil din cauza ninsorii, jocul celor două echipe a avut de suferit. Prima ocazie notabilă a partidei a venit în minutul 20, când Neluț Roșu a respins de pe linia porții un șut al lui Andrei Cristea. La reluare, ilfovenii au reușit să înscrie, dar golul lui Cristescu a fost anulat pe motiv de offside (’25).

Gazdele au dezghețat tabela în minutul 31, prin Cristea, care a trimis în plasă din doar câțiva metri. Atacantul putea bifa „dubla” înainte de pauză, dar Drăghia s-a opus (’43).

Cristea le-a dat mari bătăi de cap ilfovenilor și în actul secund. Servit de Vasile Gheorghe, fostul stelist l-a driblat pe Drăghia, dar șutul său a fost respins de pe linia porții de Tincu (’56). Boiciuc putea spulbera orice emoție în tabăra echipei sale, dar nu l-a putut învinge pe portarul advers dintr-o poziție foarte bună (’75). Nici Bole nu a fost mai inspirat. Jucătorul maghiar a tras puțin alături din interiorul careului (’84).

Oaspeții au căutat și ei golul egalizator, însă Raul Costin nu l-a putut păcăli pe Grahovac din lovitură liberă de la peste 20 de metri (’89). Prin urmare, CSM Poli Iași a obținut o victorie prețioasă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Moldovenii ocupă locul 11, cu 19 puncte, în timp ce Concordia se situează pe poziția a 12-a, cu 16 puncte.

2 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca