Ei stabilesc trendul vestimentar pentru 2015. Toți împătimiții modei sunt cu ochii pe Paris Fashion Week (VIDEO) - LOOKPLUS
Ei stabilesc trendul vestimentar pentru 2015. Toți împătimiții modei sunt cu ochii pe Paris Fashion Week (VIDEO)

Ei stabilesc trendul vestimentar pentru 2015. Toți împătimiții modei sunt cu ochii pe Paris Fashion Week (VIDEO)

Toate împătimitele modei sunt zilele acestea cu ochii pe capitala Franței. Cei mai în vogă designeri își prezintă colecțiile primavară-vară pentru anul 2015, în cadrul Paris Fashion Week.

Am tras și noi cu ochiul la podiumurile de modă și am aflat ce nu trebuie să le lipsească doamnelor și domnișoarelor din garderobă anul viitor.

O explozie de culori, broderii și simplitate. Pe asta mizează Vivienne Westwood pentru următorul sezon primăvară-vară. Ca și în colecțiile anterioare, una din sursele de inspirație ale designerului o reprezintă cărțile de istorie. Vivienne a declarat de altfel că un creator care nu ține cont de trecutul modei nu poate avea viitor.

Tot la Paris, David Koma și-a prezentat prima colecție ca designer al casei Mugler. Ținutele monocromatice și croielile simple sunt în viziunea creatorului georgian, câștigătoare pentru sezonul cald al anului viitor. Nu lipsesc însă detaliile metalice, acestea dând o notă aparte ținutelor.

Săptămâna Modei de la Paris se va încheia astăzi, când vor fi prezentate cele mai noi creații semnate Chanel, Louis Vuitton și Hermes.

Sursa foto: www.myfashionlife.com

1 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca