Egal pentru Steaua! Astra şi Dinamo au remizat, după un meci incendiar!

Egal pentru Steaua! Astra şi Dinamo au remizat, după un meci incendiar!

Marius Şumudică a fost lovit de ghinion înainte de meciul cu Dinamo! Antrenorul Astrei a aflat la încălzire că Denis Alibec s-a accidentat şi a fost nevoit să-l trimită în teren pe Daniel Niculae.

Se anunţa un meci extrem de important pentru ambele echipe înainte de bătăliile decisive din play-off! Dinamo a ratat prima mare ocazie a partidei în minutul 10! Rotariu a primit o pasă excelentă de la Ekeng, a rămas singur cu portarul Gavrilaş, dar s-a pierdut cu firea şi a şutat în goalkeeper!

Teixeira a ratat şi el o super ocazie în minutul 20! Mijlocaşul Astrei a reuşit un şut excelent de la 25 de metri, scos de sub transversală de Cerniauskas, cu un reflex de senzaţie! Gluma s-a îngroşat pentru oaspeţi în minutul 40, când Steliano Filip a fost eliminat pentru un fault la Boudjemaa. Au urmat cinci minute de circ, Şumudică a fost aproape de bătaie cu Ionel Dănciulescu, iar fanii „câinilor” au aruncat cu diverse obiecte înspre tehnicianul gazdelor.

Deşi era în inferioritate numerică, Dinamo a deschis scorul în minutul 62, prin Rotariu! Fotbalistul „câinilor” a primit o pasă excelentă de la Ekeng, la doar trei metri de poartă, şi a îndeplinit o simplă formalitate. Astra a reuşit egalarea după nici zece minute. Florea a deviat norocos şutul lui De Amorim, fără speranţe pentru Cerniauskas (’69). În ultimele 20 de minute, nicio echipă nu a mai riscat, astfel că au fost nevoite să se mulţumească cu un singur punct.

Astra încheie sezonul regulat pe prima poziţie a clasamentului, cu 51 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul secund, cu 48 de puncte.

28 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca