Egal cât o victorie: România – Spania 0-0. Stanciu, din nou la înălţime!

Egal cât o victorie: România – Spania 0-0. Stanciu, din nou la înălţime!

România a încheiat la egalitate amicalul disputat în compania Spaniei, scor 0-0.

Tricolorii au jucat cu mult curaj în faţa Spaniei. Adi Popa a semnat prima ocazie a partidei în minutul 7, când a şutat alături, de la aproximativ 18 metri. Ibericii au replicat prin Bartra, care a trimis periculos cu capul, dar Tătăruşanu a fost atent şi a respins în corner (’10). Goalkeeper-ul Fiorentinei a intervenit excelent şi din faţa lui Pedro, care scăpase singur spre poartă (’11). Nolito a creat şi el panică în careul României, şutul său trecând milimetric pe lângă (’27). La reluare, Nicuşor Stanciu a căutat colţul scurt, dar Casillas a reuşit să boxeze (’28). Decarul naţionalei a avut golul în bocanc şi în minutul 33, când a tras plasat, la firul ierbii, Casillas respingând cu greu în corner!

Repriza a doua a fost la fel de animată. Spaniolii puteau deschide scorul încă în startul actului secund, prin Pique, care a şutat direct în braţele lui Tătăruşanu, deşi se afla singur la 6 metri (’47)! Răspunsul României nu a întârziat. Servit excelent de Stanciu, Andone a reluat alături din interiorul careului, spre dezamăgirea celor peste 30.000 de fani prezenţi pe Cluj Arena (’56). Torje a centrat în gura porţii, dar niciun tricolor nu a ghicit intenţia mijlocaşului (’81). Stanciu a solicitat un penalty în minutul 83, după o nouă acţiune personală de toată frumuseţea, însă arbitrul partidei nu a dictat nimic!

Ibericii puteau primi şi ei o lovitură de pedeapsă pe finalul meciului, după un fault al lui Săpunaru asupra lui Fabregas, dar şi de această dată centralul a închis ochii (’88). S-a terminat 0-0, un nou rezultat foarte bun pentru naţionala pregătită de Anghel Iordănescu.

27 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca