Edi Iordănescu a acceptat oferta Astrei. Tehnicianul a semnat pe doi ani cu fosta campioană

Edi Iordănescu a acceptat oferta Astrei. Tehnicianul a semnat pe doi ani cu fosta campioană

Edi Iordănescu a acceptat în cele din urmă oferta Astrei. Tehnicianul a semnat un contract valabil două sezoane cu fosta campioană a României.

„Noul antrenor al echipei Astra este, oficial, de astăzi, Edward Iordănescu. Acesta a semnat, în această după-amiază, un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu clubul nostru, alături de staff-ul său, compus din Alexandru Radu, Ionuţ Stelescu şi Bogdan Pârvu”, se arată pe site-ul oficial al giurgiuvenilor.

Astra s-a reunit joi în vederea sezonului 2017-2018. Lotul prezent la prima şedinţă de pregătire a fost următorul: Portari – Ionuţ Boşneag, Cristi Nedelcovici; Jucători de câmp – Alexandru Dandea, Viorel Nicoară, Silviu Balaure, Radu Crișan, Robert Boboc, Ciprian Biceanu, Romario Moise,Valentin Gheorghe, Mihai Butean, Mădălin Răileanu, Claudiu Belu, Erico da Silva, Ovidiu Pițian, Filip Mrjlak, Alexandru Ioniță II, Marquinhos Vidal.

Alexandru Stan a efectuat vizita medicală, dar a fost învoit de la primul antrenament, în timp ce Cristian Săpunaru şi Silviu Lung jr. se află în cantonamentul naţionalei pentru partida cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial.

9 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca