E out de la Steaua! Becali: „De ce să mai rămână?”

E out de la Steaua! Becali: „De ce să mai rămână?”

Ciprian Marica nu a fost nici măcar rezervă la meciul cu Viitorul, câştigat de stelişti cu 3-0.

Gigi Becali a dezvăluit că atacantul va pleca de la campioana României la finalul sezonului. Marica mai are contract cu Steaua până în august 2016.

„Nu a putut să-și revină. Noi am vrut să-l ajutăm, iar el să ne ajute pe noi, dar nu poate, se tot accidentează. Păi, de ce să mai rămână?”, a declarat Becali.

„Sfântul Mucenic Gheorghe a câştigat meciul, nu ei”

Patronul Stelei nu a rămas impresionat de jocul campioanei în faţa Viitorului. „Ce fotbal frumos? Mie nu-mi place ceeea ce văd. Nu jucătorii au câştigat meciul, ci Sfântul Mucenic Gheorghe. E greu să pierdem locul doi. Cei de la Astra nu pot avea presiune, trebuie să joace relaxat, îşi mai permit să piardă un meci. Ei nu mai pot pierde campionatul, doar dacă vrea Dumnezeu să ni-l dea nouă. Dacă vrea Dumnezeu să facă această minune. Noi vrem să luăm campionatul cu Astra depunctată? Dacă-l ia, îl ia, să fie sănătoși. O luăm de la capăt. Eu sunt un om drept. Nu ştiu dacă se desfiinţează, habar nu am şi nici nu mă interesează”, a precizat Becali.

„Eu mizez pe alte lucruri când spun că putem să luăm campionatul. Mizez pe dreptate, pe niște lucruri de dreptate, n-are rost să spun acum de ce, că nu e frumos, că intru în alte polemici. Dar e posibil să dea Dumnezeu așa… „, a adăugat finanţatorul „roş-albaştrilor”.

Întrebat dacă Alex Chipciu va juca la EURO, Becali a răspuns ironic: „Chipciu îşi revine uşor, uşor. Da, în România va rămâne, şi România e în Europa”.

23 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca