E oficial: Steaua are dreptul să-și folosească numele și culorile încă o săptămână! - LOOKPLUS
E oficial: Steaua are dreptul să-și folosească numele și culorile încă o săptămână!

E oficial: Steaua are dreptul să-și folosească numele și culorile încă o săptămână!

Întâlnirea de azi dintre președintele Stelei, Valeriu Argăseală, și șefii Clubului Sportiv al Armatei a condus la un prim rezultat.

Pagina oficială de internet a campioanei a anunțat că Steaua își va putea folosi numele, culorile și sigla până în data de 15 decembrie. Șefii trupei din Ghencea au ajuns la un compromis cu omologii lor de la Clubul Sportiv al Armatei, iar negocierile dintre cele două părți vor continua.

Iată comunicatul integral care a apărut pe pagina oficială de internet a Stelei:

”Luni, 8 decembrie 2014, la sediul CSA Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentanții clubului și reprezentantii FC Steaua Bucuresti S.A., pe tema situatiei generate de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 3 decembrie 2014.

La intalnire au participat presedintele clubului de fotbal Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Gheorghisor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de presedintele clubului George Boroi si membrii Consiliului de conducere.

In urma discutiilor purtate reprezentantii celor doua cluburi au stabilit, de comun acord, urmatoarele:

1. Cele doua cluburi au luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

2. Cluburile au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in Cupele Europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana la data de 15 decembrie 2014.

3. Dupa aceasta data cele doua cluburi vor continua discutiile si vor elabora termenii viitoarei colaborari, definitivand elementele concrete de punere in practica a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

La finalul intalnirii, presedintii celor doua cluburi au reafirmat disponibilitatea de dialog si cooperare in sensul sprijinirii si continuitatii sportului de performanta.

Reprezentantii celor doua cluburi au hotarat ca la finalul intalnirii sa fie emis prezentul comunicat comun de presa, fara a mai fi acordate alte declaratii de presa sau interviuri pe acest subiect.

FC STEAUA BUCURESTI
CSA STEAUA BUCURESTI”

8 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca