E oficial! Mesajul trist transmis de managerul lui Schumacher - LOOKPLUS
E oficial! Mesajul trist transmis de managerul lui Schumacher

E oficial! Mesajul trist transmis de managerul lui Schumacher

Managerul fostului pilot de Formula 1, Sabine Kehm, a ținut să le mulțumească fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare lui Michael Schumacher. În ce privește starea de sănătate a germanului, aceasta admite că recuperarea va fi una dificilă și de durată.

Michael Schumacher se află în continuare în convalescență, iar starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit în mod deosebit, după ce a fost trezit din comă. La aproape un an de la cumplitul accident suferit pe o pârtie de schi în Alpii Francezi, germanul este tratat la reşedinţa sa din localitatea elvețiană Gland, unde a fost mutat în luna iunie.

Recuperarea lui Schumi este în acest moment una dificilă și de durată, a recunoscut managerul Sabine Kehm, într-un interviu pentru dailymail.co.uk. În schimb, ea a ținut să transmită din partea familiei Schumacher un mesaj de mulțumire pentru sprijinul și interesul arătat de fanii fostului campion.

„Pot spune doar că familia este foarte fericită şi mişcată de mesajele primite din partea fanilor. Cred că energia pozitivă îi face bine. Apreciem condoleanţele primite din toată lumea”, le-a spus Kehm jurnaliștilor britanici.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca