E oficial! Legea antifumat a fost promulgată de președinte! Ești de acord?

E oficial! Legea antifumat a fost promulgată de președinte! Ești de acord?

Este oficial! Fumătorii au primit o lovitură grea astăzi, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice fumatul în spaţiile publice.

Legea trebuie aplicată la 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

Sesizarea celor 33 de senatori care au criticat prevederile legii antifumat a fost respinsă săptămâna aceasta de Curtea Constituţională. Cel mai probabil, legea va intra în vigoare la jumătatea lunii martie. Din acel moment, fumatul în interior, în spaţii publice, în restaurante sau cluburi va fi interzis. De asemenea, va fi interzis fumatul în aer liber, în apropierea locurilor de joacă pentru copii.

Persoanele fizice care nu vor respecta prevederile legii riscă amenzi de până la 500 de lei. Sancţiunile sunt mult mai dure în cazul cluburilor, barurilor şi restaurantelor: amenzi pănă la 15.000 de lei şi închiderea unităţilor care nu au respectat legea.

Tu ce crezi? Eşti de acord cu legea antifumat?

29 ianuarie 2016

Un comentariu To “E oficial! Legea antifumat a fost promulgată de președinte! Ești de acord?”

  1. Io conto assolutamente sul suo press agent, perche8 le fcaica capire in maniera inequivocabile perche8 quello che ha detto e8 una punattanata colossale…Ma la Kournikova non ha insegnato proprio niente a queste decerebrate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca