E oficial! Au cerut retrogradarea Stelei la FIFA: „De urgență să se întâmple asta!”

E oficial! Au cerut retrogradarea Stelei la FIFA: „De urgență să se întâmple asta!”

Colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, aduce noi acuzații lui Gigi Becali și Răzvan Burleanu și cere, cu sentințele definitive în mână, excluderea urgentă a echipei din Liga 1.

„Azi am avut un nou termen de judecată, am solicitat ca FCSB să nu mai folosească numele de Steaua. Instanțele au constatat reaua credință a lui Becali și buna credință a CSA Steaua. Becali vrea să folosească marca gratis. Palmaresul echipei aparține în exclusivitate CSA Steaua, conform legii. Nu înțeleg de ce FRF a permis unei nou-înființate cum e FCSB să joace în prima ligă, fapt total ilegal! Domnul Burleanu trebuie să dispună de urgență măsuri și să retrogradeze echipa lui Becali! Voi solicita FIFA și UEFA să ia măsuri!”, a declarat Talpan pentru Prosport.

4 februarie 2016

5 comentarii la acest articol To “E oficial! Au cerut retrogradarea Stelei la FIFA: „De urgență să se întâmple asta!””

  1. Armata e handicapata cu tot cu Bunumerleanu a schimbat doar numele cu sigla nu e nou infiintata.Dar asa e armata asta cu alti oameni care se oftica pe steaua ca are bani si vrea s-o distruga dar asta este Romania daca isi chimba numele si sigla dinamo,asa,panduri,astra sigur nu zicea nimeni nimic dar asa sunt romani ofticati.Dar,nu sunt toti asa uni dintre ei si rusine acelor romani.

  2. Colonel făcut la apelul bocancilor cum îți permiți să ceri așa ceva forurilor europene cu un simbol al României care a adus bucurii în sufletele a milioane de oameni?Sincer eu cred că domnul Becali e fraier pe banii lui că încă mai bagă bani la echipă ceea ce pe voi vă oftică la culme.Eu unul mi-aș lua jucătorii și aș investi la o altă echipă tot din liga 1 sau chiar a-2-a decât să mă mai lupt cu morile de vânt și cu voi nesimțiților care purtați gradele alea pe umăr și nu faceți cinste deloc armatei.

  3. talpan ori este prost ori facut la apelu bocancilor sa vada de armata lui sa lase STEAUA in pace ca tot nu are cum sa foloseasca bani de la BECALI caintra la buget

  4. Domnule colonel daca i retrogradezi echipa oierului va fi sarbatoare in Bucuresti ! Pe linga suporterii din Giulesti si Stefan Cel Mare vor sarbatorii aceasta bucurie si marea parte dintre gruparea principala de suporteri ros-albastra adica Armata Ultra si SudSteaua !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca