Dulca pune degetul pe rană: ”N-am avut combativitate și consistență” - LOOKPLUS
on hide">
Dulca pune degetul pe rană: ”N-am avut combativitate și consistență”

Dulca pune degetul pe rană: ”N-am avut combativitate și consistență”

Gaz Metan a pierdut clar în această seară, 0-2, la Târgu Mureș, și a ajuns la șase meciuri fără victorie.

Cristi Dulca și-a criticat jucătorii după evoluția ștearsă din meciul cu ASA Târgu Mureș. Tehnicianul medieșenilor recunoaște că echipa sa a fost depășită la toate capitolele și s-a arătat dezamăgit de atitudinea fotbaliștilor săi.

”A fost un meci foarte prost pentru noi, fără combativitate, fără consistență, chiar dacă în a doua repriză am vrut să le transmit un mesaj, acela de a lupta până la capăt. Au jucat doar 15 minute în repriza secundă, dar apoi… Primul gol l-am luat pe o greșeală, după o diagonală de la 50 de metri, iar unii dintre jucători visau. Am întâlnit o echipă mai bună decât noi, care a făcut diferența individual”, a declarat Dulca la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Cristi Dulca se arată îngrijorat nu doar de jocul echipei, ci și de situația complicată din clasament. Chiar dacă Gaz Metan se află pe locul 10, cu 15 puncte, ardelenii sunt la numai două puncte de Ceahlăul, echipă care ocupă poziția a 13-a, retrogradabilă. ”Nu devine îngrijorătoare situația din clasament, ci chiar este deja foarte îngrijorătoare. Suntem o echipă de la care au plecat foarte mulți jucători. Au venit alții care trebuiau să se integreze mult mai repede și mai bine, dar asta nu s-a întâmplat”, a mai spus Dulca.

7 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca