Dulca: "E frustrant, ne-am bătut singuri!" Ce spune despre execuția lui Sânmărtean - LOOKPLUS
Dulca: „E frustrant, ne-am bătut singuri!” Ce spune despre execuția lui Sânmărtean

Dulca: „E frustrant, ne-am bătut singuri!” Ce spune despre execuția lui Sânmărtean

Cristi Dulca regretă că elevii săi nu au jucat cu mai mult curaj în fața Stelei. Tehnicianul a rămas perplex la „opera” lui Sânmărtean, care a dat gol direct din corner.

„După ce am primit primul gol ne-am creat oportunități de a înscrie. A fost acea ocazie a lui Buziuc, pe care nu am fructificat-o însă. În a doua repriză le-am oferit două goluri celor de la Steaua. E frustrant, ne-am bătut singuri. Nu am avut curaj, tupeul de a ataca și nu știu de ce. Sunt îngrijorat, trebuie să lucrez la moralul jucătorilor. Am mai trecut prin astfel de clipe, dar vom depăși și acest moment. Am încredere în echipă, trebuie să luptăm în continuare”, a declarat Dulca la Look TV.

Tehnicianul a rămas mut de uimire când a văzut reușita lui Sânmărtean, de la începutul reprizei secunde. Dulca a încercat să-l disculpe și pe portarul Pleșca, care a avut și el o mare parte din vină la golul mijlocașului stelist. „Nu am mai văzut un asemenea gol. Pleșca a avut o zi mai slabă, și-a cerut scuze pentru evoluția sa. Trebuie să mergem mai departe, să ținem capul sus și să ne pregătim pentru meciul cu Viitorul, pe care vrem să-l câștigăm”, a transmis Dulca.

12 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca