Duelul „Universităţilor” este în direct la Look TV, de la ora 21.00. Echipele de start - LOOKPLUS
Duelul „Universităţilor” este în direct la Look TV, de la ora 21.00. Echipele de start

Duelul „Universităţilor” este în direct la Look TV, de la ora 21.00. Echipele de start

Universitatea Cluj primeşte vizita echipei CS U Craiova în ultima partidă din cadrul etapei a 8-a a Ligii I. Bawab debutează la craioveni, în timp ce la Universitatea Doru Bratu este și el la primul meci.

George Ogăraru este la primul meci oficial pe banca „studenţiilor” în faţa propriilor suporteri şi este nevoit să câştige pentru a se menţine deasupra liniei roşii a clasamentului. În etapa precedentă, Universitatea Cluj a pierdut în prelungiri în Giuleşti cu scorul de 2-1. Pentru „U” Cluj urmează un program dificil în următoarele etape, „şepcile roşii” urmând să joace cu CFR Cluj, Pandurii şi Steaua.
În acest moment, Universitatea Cluj se află pe locul 11, cu 8 puncte.

“Avem nevoie de suporteri, sper să fie alături de noi, contează foarte mult pentru fotbaliști să simtă sprijinul fanilor. Îmi doresc foarte mult să câștigăm, pregătesc fiecare meci cu gândul aceasta. Mă aștept ca ei să joace defensiv”, a declarat antrenorul George Ogăraru.

CS U Craiova şi-a modificat de curând şi ea banca tehnică, în locul lui Ionel Gane, echipa este pregătită de Emil Săndoi şi Sorin Cârţu. Cei doi şi-au pus deja amprenta la CS U şi oltenii au câştigat primul lor meci din acest sezon, în etapa trecută cu Oţelul, prin golul lui Madson, scor 1-0.
CS U Craiova ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 5 puncte.

„Ştim că ne aşteaptă o deplasare grea, Universitatea Cluj cred că a demonstrat şi în campionatul trecut că are valoare, dar şi la ei a fost o schimbare de antrenori, a venit George Ogăraru şi a plecat Mihai Teja”, a declarat antrenorul Emil Săndoi înaintea acestei partide.

Echipele de start:
”U” Cluj: Veselovsky- Ciupe, Bratu, Neag, Mușat- Bucșa, Raul Costin- Viveiros, Kovacs, Boutadjine- Gravenberch

CSU Craiova: Bălgrădean- Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu- Henrique, Brandan- Nuno Rocha, Târnăcop, Bancu- Bawab

22 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca