Duelul suferinţei, Oţelul – Rapid, este în direct la Look TV, de la ora 18.30 - LOOKPLUS
Duelul suferinţei, Oţelul – Rapid, este în direct la Look TV, de la ora 18.30

Duelul suferinţei, Oţelul – Rapid, este în direct la Look TV, de la ora 18.30

Măcinate de probleme financiare, cele două echipe suferă şi din cauza rezultatelor. Atât Ionel Ganea, cât şi Michael Weiss tremură pentru posturile lor înaintea acestei partide.

Oţelul se află în mare criză, jucătorii au refuzat să se antreneze înaintea meciului cu Rapid, iar antrenorul Michael Weiss a fost foarte aproape să fie înlocuit cu Cristian Popovici după egalul cu CSMS Iaşi, scor 0-0. Oţelul a scos doar două puncte din două remize şi este la egalitate cu ”lanterna roşie”, CS U Craiova.

După egalul cu Petrolul, 0-0, Rapid a pierdut cu Astra, scor 0-2, şi se află aproape de „zona roşie” a clasamentului, pe locul 12, cu 5 puncte, la egalitate cu FC Braşov, echipă care ocupă în acest moment primul loc retrogradabil.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu, deoarece Oţelul este o echipă în creştere, chiar dacă nu au reuşit să câştige niciun meci până acum. Situaţia Oţelului e la fel ca a Rapidului, din toate punctele de vedere. E păcat, pentru că nu au fost gestionate bine situaţiile”, a declarat Ionel Ganea înaintea meciului cu Oţelul.

1 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca