Duelul bannerelor. Ce mesaje și-au transmis cele două galerii (VIDEO) - LOOKPLUS
Duelul bannerelor. Ce mesaje și-au transmis cele două galerii (VIDEO)

Duelul bannerelor. Ce mesaje și-au transmis cele două galerii (VIDEO)

Duelul de la distanță al celor două galerii a fost unul extraordinar. Ambele grupuri au afișat mesaje care mai de care mai inspirate, în ideea de a-și „înțepa” rivalii. Lupta pare să fi fost câștigată de dinamoviști, care din nou au fost la înălțime.

Atunci când se întâlnesc Steaua și Dinamo, cele două galerii au mereu ceva de împărțit. Rivalitatea este una acerbă și susținătorii celor doi „granzi” țin din tot dinadinsul să arate asta. „Cătălin dacă trăia, pe vânduți îi renega!”, a fost unul dintre mesajele dinamoviștilor, cu privire la proprii jucători. Steliștilor li s-a afișat bannerul: „Coregrafii drept contre nereușite, fără valoare. Când veniți cu idei originale?”, iar aceștia le-au răspuns tăios: „Oricând, oriunde, fără transpirație, vă lăsăm fără respirație!”.

Steliștii au ales să aprindă zeci de torțe la momentul de coregrafie, în timp ce alb-roșii au adus la stadion un banner urias cu Charlie Chaplin, referire la faptul că galeria din Ștefan cel Mare nu face parte dintr-un film mut.

1 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca