Duckadam îl provoacă la bătaie pe N'Doye! "Măscăriciul parvenit să tacă dracului din gură!" - LOOKPLUS
Duckadam îl provoacă la bătaie pe N’Doye! „Măscăriciul parvenit să tacă dracului din gură!”

Duckadam îl provoacă la bătaie pe N’Doye! „Măscăriciul parvenit să tacă dracului din gură!”

Helmuth Duckadam a făcut o serie de declarații șocante. Fostul mare portar al Stelei i-a atacat în termeni extrem de duri pe arbitrul Isvtan Kovacs și pe jucătorul Ousmane N’Doye.

Duckadam crede că arbitrajul prost de la meciul cu ASA Târgu Mureș se datorează „nesimțirii” lui Istvan Kovacs: „Pot să-l fac nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decât lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pământului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti. Cu Târgu Mureş nu s-a greşit. A fost rea-voinţă. Dacă acest arbitru va mai arbitra în curând, le cer demisia tuturor celor de la federaţie în frunte cu Răzvan Burleanu”.

Eroul de la Sevilla l-a amenințat pe Ousmane N’Doye cu bătaia, după ce senegalezul a ironizat Steaua imediat după meciul câștigat de ASA cu 1-0, duminică seara. „Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N’Doye. Acest parvenit cu un belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie până acum. Poate că într-o zi vom discuta între patru ochi”, a șocat Duckadam în direct la Dolce Sport.

27 octombrie 2014

8 comentarii la acest articol To “Duckadam îl provoacă la bătaie pe N’Doye! „Măscăriciul parvenit să tacă dracului din gură!””

      • Dar de ce zizu Ghita are dreptate Ducadam e un Terminat BA ATI PIERDUT ATI PIERDUT tu ca presedinte de onoare al clubului nai dreptul sa faci nesimtit un arbitru Fotbalul nu se joaca pe arbitraj se joaca pe GOLURI si FOTBALUL MAI E SI UN SPORT BARBATESC NU ITI DA UNA GATA AI CAZUT SI TE DUCI LA SPITAL… FOTBALUL NUI FACUT PT DOMNISOARE CA RUSESCU SI KESERU SI DUCADAM 🙂 PACE

        • Vai tu marele cunoscator de fotbal, cum le stii tu pe toate. Bai inteligentule fotbalul se joaca pe goluri dar cum sa joci fotbal cand un nesimtit de ungur ca si arbitrul asta vine si nu da 4 rosii si un penalti intrun singur meci? adica in min 24 deja 3 jucatori ai stelei erau accidentati grav si asta nici macar nu s-a obosit sa scoata cartonasul rosu. Gandestete desteptule, cum sa mai poata juca fotbal stelistii cand au vazut ca astia de la ASA se cred la Wrestling si arbitrul le da putere? plus de asta Steaua a cam dominat meciul dar o javra de om ca asta distruge tot. Veniti voi si sariti ca ne plangem, poi normal ca ne plangem cand nu ne lasa sa jucam fotbal…oricum mai sunt multe meciuri pana la final asa ca am ceva pt voi US 26 si EL

    • Cum poti vorbi tu de un asa nume mare din fotbala taranoiule…..tu nu sti in primul rand sa ii scri numele si iti dai tu cu parerea si-l faci to slugoi…..zi lu mata sa te bage la cotet cu nick-ul asta boschetarule.fmm.

  1. Ducadam cred ca a dat lectie de bun simt, de om tolerant, crestin, de civilizatie ca si patronul lui.Asa exenple dam tineretului, care abia asteapta sfaturi de la acesti MEGASTARURI, de civilizatie si RESPECT , ce scrie .pe benere in stadion.BRAVO, EXENPLU STRALUCIT AI CIVILIZATIEI IN TARA NOASTRA SI IN SPORT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca