Duckadam e șocat: „Toți ne dăm steliști și venim 15.000 la stadion?" - LOOKPLUS
Duckadam e șocat: „Toți ne dăm steliști și venim 15.000 la stadion?”

Duckadam e șocat: „Toți ne dăm steliști și venim 15.000 la stadion?”

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, s-a declarat extrem de surprins de faptul că la meciul cu Dinamo Kiev, conform estimărilor, pe stadion vor fi doar aproximativ 15.000 de fani.

„Nu înțeleg cum să jucăm cu 15.000 de oameni un asemenea meci. Probabil că lumea e saturată, poate plictisită, să nu spun scârbită de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Eu mă așteptam să fie un stadion plin, pentru că dacă mai avem o echipă în România de 11 ani încoace, aceasta este Steaua”, a declarat Helmuth Duckadam la Fanatik Show, pe Look TV.

Fosta mare glorie din Ghencea consideră că nu lipsa de prestigiu a adversarului este cauza pentru care suporterii nu se înghesuie la stadion. În opinia sa, cei care se consideră cu adevărat steliști ar trebui să facă tot posibilul să meargă la meci.

„Îmi pare rău pentru acești băieți. Eu mă așteptam la o altă atitudine, să fi umplut stadionul și să fie alături de echipă. Îmi aduc aminte de un meci cu Larnaca, la care au fost 45.000 de oameni în tribune. Ar fi ultimul meci internațional pe care-l mai vezi până la anul și tot nu vii la stadion? Toți ne dăm steliști, toți vrem fotbal, Steaua defilează, dar se pare că pe noi ne interesează mai mult cancanul decât să-i susținem pe acești băieți”, a mai spus Duckadam la Fanatik Show, pe Look TV.

10 decembrie 2014

Un comentariu To “Duckadam e șocat: „Toți ne dăm steliști și venim 15.000 la stadion?””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca