Dublă lovitură dată de FCSB! Benzar și Nedelcu au semnat cu vicecampioana României

Dublă lovitură dată de FCSB! Benzar și Nedelcu au semnat cu vicecampioana României

Romario Benzar și Dragoș Nedelcu au fost acontați de FCSB. Cei doi au semnat contracte valabile pe 5 ani de zile.

„Sunt foarte fericit, mă bucur că domnul Gigi Becali m-a dorit. Practic, la ora 01:00 m-a sunat, la 01:01 i-am spus că vin. Sper să avem multe reușite, să ne calificăm în grupele Champions League și să fim campioni. Nu vreau să declar ca ceilalți jucători care au venit, că vom lua campionatul, vom munci la fiecare meci și sper ca la final noi să fim pe primul loc”, a declarat Benzar, imediat după ce a semnat cu vicecampioana României.

„Chiar mi-am dorit să vin la Steaua. Nu mi-a luat niciun minut ca să mă decid. Sunt jucători de valoare, în fiecare an astfel de jucători vin, dar eu mă voi pregăti, iar cel mai bun să joace. Cel mai mult contează însă rezultatele echipei”, a adăugat Benzar.

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după ce i-a achiziționat pe cei doi jucători de la Viitorul. „De când am luat acceptul și am închis afacerea trăiesc o bucurie, pentru că am luat ce e mai bun în România la ora asta. Nedelcu nu poate fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar poate fi fundaș central mai bun decât Pique. Ceea ce fac acum nu e neapărat pentru titlu, ci pentru a forma o echipă și în 2-3 ani să jucăm în primăvara Ligii Campionilor. Lui Nedelcu i-am pus clauză de 50 de milioane și lui Benzar de 10 milioane. O să vedeți că sumele astea pe care le pun le voi primi pe jucători peste câțiva ani. Nedelcu și cu Bălașa vor fi titulari în centrul apărării naționalei. Pe Nedelcu l-am luat ca fundaș central. Asta o să-i cer lui Dică, asta-i politica clubului”, a declarat Becali.

9 august 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca