Dragomir: "Frică de Ungaria? Să nu le dăm vreo trei!" - LOOKPLUS
on hide">
Dragomir: „Frică de Ungaria? Să nu le dăm vreo trei!”

Dragomir: „Frică de Ungaria? Să nu le dăm vreo trei!”

Dumitru Dragomir nu crede că România va întâmpina probleme în fața Ungariei și a Finlandei. Fostul șef al LPF nu s-a sfiit să-i dea niște sfaturi tactice lui Victor Pițurcă.

„E bine să bată România, avem nevoie de victorie. Să ne fie frică de Ungaria? Poate să nu le dăm vreo trei! Trebuie să atacăm acasă, ce dracu?! Sânmărtean e cel mai valoros jucător al nostru la ora actuală. Numai în poartă nu poate juca bine. Cel mai bine ar fi să-l punem în partea stângă și va fi cel mai bun de pe teren. Dacă ar fi după mine, l-aș pune ca vârf retras. Aș juca cu Chipciu vârf împins și cu Sânmărtean în spatele lui. E jucător de ultimă pasă, diabolic de inteligent”, a declarat Dragomir la Fanatik Show, pe Look TV.

„Oracolul din Bălcești” nu crede că Victor Pițurcă va părăsi banca României după jocurile cu Ungaria și Finlanda. „Sunt sigur că își va duce contractul până la bun sfârșit. Numai dacă pierde cu Ungaria, atunci cei din federație, ca să scape de el, ajung la o conjunctură”, a precizat Dragomir.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca