Dorin Goian și-a dat demisia de la Foresta Suceava! Motivul e incredibil

Dorin Goian și-a dat demisia de la Foresta Suceava! Motivul e incredibil

Sursa foto: gazetasv.ro

Dorin Goian a renunțat la funcția de președinte executiv al grupării Foresta Suceava după doar 5 luni.

Fostul fundaș s-a arătat nemulțumit de autorităţile locale sucevene, care nu şi-au respectat promisiunile faţă de jucător atunci când l-au convins să vină la echipă.

„Mă văd în situaţia să renunţ la funcţia de preşedinte pentru că oamenii care m-au convins să vin la Foresta nu s-au ţinut de cuvânt. Mă refer şi la cei din Consiliul de Administraţie al clubului. Mi s-a promis ceva în vară, dar, din păcate, promisiunile nu au fost onorate până la capăt. Deşi aveam deconturile făcute şi am aşteptat până la finalul anului trecut, nu am mai primit ultima tranşă de bani din bugetul de anul trecut. Plus că mai aveam de primit o restanţă în valoare de 35.000 de lei din tranşa a doua de buget. Ori, aceşti bani sunt pierduţi. Clubul nu-i mai poate accesa în 2017. La începutul sezonului ne-am făcut nişte calcule cât să ne cuprindă plapuma, calcule care, în lipsa acestor bani, nu ne ies la socoteală. Şi aşa bugetul nostru era mic comparativ cu al altor echipe din Liga a 2-a. Măcar să se achite acel buget în totalitate. Nu am cerut niciun leu în plus, doar ce ni s-a promis la începutul anului. Din păcate, la Suceava, a devenit o obişnuință ca echipa locală de fotbal să nu primească întreg bugetul promis pe un an”, a răbufnit Goian, conform www.liga2prosport.ro.

„Nu am fost cel mai bun preşedinte de club, dar am jucat la un anumit nivel şi ştiu cum reacţionează un jucător când e vorba de bani. În afara ţării, oamenii se ţin de cuvânt. Când am venit în vară la Foresta, jucătorii care au rămas în lot aveau restanţe salariale de patru luni de zile, dar am reuşit, încet încet, să-i aduc cu banii la zi. Sper ca persoana care va veni în locul meu să facă mai multe. De când am venit preşedinte, cred că s-a auzit de Suceava în plan fotbalistic mai mult ca oricând în ultimii ani”, a adăugat fostul stelist.

12 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca