Dore visează la primul său titlu din carieră: "Sper să câștig campionatul cu CFR" - LOOKPLUS
Dore visează la primul său titlu din carieră: „Sper să câștig campionatul cu CFR”

Dore visează la primul său titlu din carieră: „Sper să câștig campionatul cu CFR”

Ferebory Dore de abia așteaptă să debuteze în tricoul vișiniu. Deși are o concurență acerbă pe postul său, atacantul și-a propus să înscrie cât mai multe goluri pentru CFR, echipă cu care vrea să câștige titlul.

Ferebory Dore a impresionat în tricoul Petrolului, în turul sezonului trecut. Congolezul a bifat 6 goluri în 21 de partide, performanță pe care vrea să o depășească la noua sa echipă. Vârful de 25 de ani speră să pună umărul la câștigarea unui nou titlu de către CFR.

Reporter: Cum ai ajuns la CFR? Cu cine ai vorbit?

Ferebory Dore: În primul rând, am vorbit cu managerul general, pe urmă am discutat cu antrenorul. Mi-am zis că aceasta este o oportunitate foarte bună pentru mine. CFR este un club bun, care a jucat în Europa şi de aceea am ales să îmi încerc şansa aici.

Ce s-a întâmplat la Plovdiv? De ce nu ai rămas acolo?

La Plovdiv am avut un mic conflict cu cei de la club, apoi au fost nişte evenimente nefericite. Perspectiva nu era bună, au pus pe liber câţiva jucători pentru a acoperi restul cheltuielilor. Eu am fost unul dintre ei şi am ales să vin la CFR.

E adevărat că ai refuzat în vară să te întorci la Plovdiv?

Nu, nu e adevărat. Am fost selecţionat la echipa naţională, iar apoi am avut câteva chestii de rezolvat în Franţa şi de aceea s-a spus că nu mai vreau să revin la Plovdiv.

Cum ți se pare CFR în acest sezon?

Am urmărit ultimul meci şi am observat că aici este un grup bun, stafful face o treabă foarte bună şi am simţit că este o oportunitate bună pentru mine. Când am ajuns, toată lumea m-a primit bine, m-am integrat deja în grup şi sper să fac un sezon bun aici.

Ai mai avut alte oferte din România?

Nu, doar din Franţa, dar nu s-a concretizat nimic şi am decis să vin aici.

Poate CFR să câştige titlul în acest an?

Este devreme să vorbim, sunt doar şapte meciuri jucate, dar avem un grup bun, campionatul este lung şi mai avem multe partide de jucat. Eu sper ca la sfârşit să fim tot acolo sus şi să câştigăm campionatul.

Ce crezi că va face Petrolul în acest sezon?

Petrolul este o echipă bună, sper că vor merge bine în continuare, dar mi-aș dori ca CFR să le-o ia înainte.

Ai aflat că au alt antrenor şi că Lucescu a plecat?

Când am plecat în decembrie, am aflat că domnul Cosmin Contra a plecat la Getafe, eu nu l-am cunoscut pe antrenorul care urma să îi ia locul. Sper ca echipa să nu aibă de suferit.

Care este obiectivul tău personal la CFR? Poți să dai mai multe goluri ca la Petrolul?

Din păcate, am jucat doar trei luni la Petrolul, iar acum am pierdut deja şapte meciuri din cauză că s-a întârziat semnarea contractului, însă îmi doresc să dau tot ce e mai bun şi să marchez mult mai multe goluri decât am făcut-o pentru Petrolul.

Crezi că te poţi impune în primul 11 la CFR?

Nu sunt eu cel care face echipa, ci antrenorul. Eu mă voi antrena foarte bine pentru a juca.

17 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca