Dore, debut perfect pentru CFR. "Mi l-am dorit foarte mult" - LOOKPLUS
Dore, debut perfect pentru CFR. „Mi l-am dorit foarte mult”

Dore, debut perfect pentru CFR. „Mi l-am dorit foarte mult”

Ferebory Dore a reușit o dublă în meciul său de debut în tricoul vișiniu. Congolezul a contribuit decisiv la calificarea CFR-ului în optimile Cupei României.

Atacantul a înscris singurele două goluri ale echipei sale în meciul cu Viitorul Axintele, în minutele 26 și 34. Vasile Miriuță își freacă mâinile de bucurie pentru că l-a adus pe fostul jucător al Petrolului. „Sunt mulțumit de victorie și de jucători. Am vrut să văd la lucru și alți jucători care nu au evoluat până acum. Sunt mulțumit de Dore, e un fotbalist valoros, mi l-am dorit de mult timp. Mă bucur că am patru atacanți de valoare, am de unde alege. Contează totuși și restul echipei, nu doar atacanții, pentru că un campionat îl câștigi când primești cele mai puține goluri. Din păcate, pe Deac nu îl pot înlocui la ora actuală, ne lipsește foarte mult, s-a văzut și la Galați. S-a operat cu succes în Germania, îl aștept la antrenamente după Revelion”, a declarat Miriuță la Fanatik Show, de pe Look TV.

La CFR și-a făcut debutul și jucătorul venit de la Manchester United, Davide Petrucci. „Petrucci e un jucător foarte bun, care ne poate ajuta. Trebuie să demonstreze că merită să joace, el are concurență mare la mijlocul terenului”, a subliniat Miriuță, care a prefațat și duelul cu Universitatea Cluj. „Deocamdată nu simt presiunea derby-ului cu Universitatea, de mâine ne vom pregăti pentru acest meci. Trebuie să fim în formă maximă la ora meciului și să învingem, pentru că avem nevoie mare de puncte”, a transmis tehnicianul „feroviarilor”.

24 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca