Donald Trump este al 45-lea preşedinte al SUA: „Vom eradica terorismul”

Donald Trump este al 45-lea preşedinte al SUA: „Vom eradica terorismul”

Donald Trump a devenit vineri al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Trump a depus jurământul în jurul orei 19:00, ora României, în cadrul unei ceremonii impresionante, care i-a costat pe americani 100 de milioane de dolari. 900.000 de persoane au fost prezente la această ceremonie.

Noul președinte al SUA a mulţumit tuturor şi a promis două lucruri: că vor prima interesele Americii de acum înainte şi că terorismul va fi eradicat odată pentru totdeauna.

„Suntem aici într-un efort naţional pentru reconstrucţia ţării. Îi mulţumesc lui Obama, ne vom face treaba. Acest moment vă aparţine vouă, tuturor. Suntem o singură naţiune, vom fi o singură inimă. Am subvenţionat armatele altor ţări, asta m-a întristat, de acum va conta doar America. Vom căuta prietenia cu alte state, dar ne vom gândi la noi prima dată. Vom porni lupta împotriva terorismului islamic pe care îl vom eradica pentru todeauna. Vom reda siguranţa Americii. Dumnezeu să binecuvânteze America”, a declarat Trump în faţa mulţimii euforice.

Ceremonia nu a fost lipsită de incidente. Sute de manifestanţi, mascaţi cu cagule, s-au bătut cu forţele de ordine, după ce au spart vitrinele magazinelor şi geamurile autoturismelor din zonă.

20 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca