Doi dintr-un foc! Transferuri importante la Petrolul

Doi dintr-un foc! Transferuri importante la Petrolul

Petrolul Ploieşti continuă să creadă într-o salvare miraculoasă de la retrogradare. „Lupii” s-au întărit masiv în această iarnă.

Ultimii doi veniţi sunt Karim Ziani şi Victoraş Astafei. Primul, în vârstă de 33 de ani, este un fotbalist cu o vastă experienţă la nivel înalt. În primii ani ai carierei a jucat pentru Troyes şi FC Lorient, iar mai apoi a evoluat la cluburi importante din Europa, precum FC Sochaux, Olympique Marseille sau VfL Wolfsburg, bifând, totodată, şi 62 de partide la naţionala Algeriei, cu care a participat şi la Campionatul Mondial din 2010. Mijlocaş de creaţie, Karim Ziani a evoluat, în ultimii ani, în zona Golfului, pentru El-Jaish, Al-Arabi, Ajman Club şi Dibba Fujairah, iar acum a semnat cu Petrolul un angajament valabil până la finalul actualei stagiuni competiţionale.

Conducătorii Petrolului au ajuns la un acord şi cu Victoraş Astafei, mijlocaşul urmând să facă parte din lotul „galben-albaştrilor” în sezonul de primăvară. Astafei revine la Ploieşti după circa o jumătate de an, el evoluând pentru „lupi” şi în stagiunea 2014-2015, atunci când a bifat 34 de meciuri şi a înscris 7 goluri. În vârstă de 28 de ani, Astafei a jucat în prima parte a sezonului 2015-2016 la gruparea turcă Adana Demirspor.

Toto Tamuz şi-a reziliat contractul

În schimb, Petrolul a renunţat la Toto Tamuz, care şi-a reziliat contractul cu formaţia pregătită de Constantin Schumacher. Sosit la începutul anului 2014 la Ploieşti, Tamuz a îmbrăcat în 61 de partide tricoul galben-albastru, marcând 20 de goluri.

2 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca