Dinu Gheorghe e în al nouălea cer: „Acest 2-1 e mai bun decât un 6-0. Nu mă interesează comentariile despre arbitraj” - LOOKPLUS
Dinu Gheorghe e în al nouălea cer: „Acest 2-1 e mai bun decât un 6-0. Nu mă interesează comentariile despre arbitraj”

Dinu Gheorghe e în al nouălea cer: „Acest 2-1 e mai bun decât un 6-0. Nu mă interesează comentariile despre arbitraj”

Victoria obţinută de Astra Giurgiu in extremis în faţa Pandurilor, l-a făcut pe Dinu Gheorghe să răsufle uşurat. Preşedintele giurgiuvenilor a recunoscut că echipa se afla într-un moment dificil după înfrângerile suferite în faţa CFR-ului şi a croaţilor de la Dinamo Zagreb.

„Veneam după două rezultate care ne-au afectat psihic şi eram căzuţi. Am câștigat greu, greu de tot și asta e important. Sunt foarte fericit. Acest 2-1, obţinut în aceste condiții mă face foarte fericit şi pentru mine e mai important decât un 6-0”, a declarat Dinu Gheorghe, preşedintele giurgiuvenilor, la Look TV.

Preşedintele Astrei a dezvăluit cum a reuşit Daniel Isăilă, antrenorul echipei, să-i motiveze pe jucători, la vestiare. „Isăilă i-a incurajat la pauză. Le-a transmis că are încredere în ei şi că pot câştiga meciul în repriza a doua. A făcut şi două modificări foarte bune, în special prin faptul că l-a trimis în teren pe Cristescu. Despre arbitraj și comentariile altora nu vreau să vorbesc”, a mai spus Gheorghe.

21 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca