Dinamo se califică în semifinale după un meci de infarct (VIDEO) - LOOKPLUS
Dinamo se califică în semifinale după un meci de infarct (VIDEO)

Dinamo se califică în semifinale după un meci de infarct (VIDEO)

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Adeplast, după un meci maraton cu Universitatea Cluj. Vali Lazăr a marcat penalty-ul decisiv, care îi duce pe dinamovişti în „careul de aşi”, cu scorul de 3-2, după ce la finalul prelungirilor a fost 0-0.

Confruntarea din „Ştefan cel Mare” a început pe o ceaţă deasă. Parcă afectaţi de condiţii, jucătorii ambelor echipe au fost apatici, iar ocaziile au fost sporadice. Universitatea Cluj şi-a arătat intenţiile ofensive prin Mengolo, în minutul 13. Camerunezul a prins un şut frumos, de la marginea careului, dar mingea a ocolit puţin poarta apărată de Traian Marc. De cealaltă parte, Dinamo nu şi-a creat nicio ocazie însemnată de gol, iar trupa lui Dănciulescu a intrat la cabine cu un singur şut expediat pe poarta lui Dolha.

Dinamo a ieşit ceva mai bine de la vestiare, iar Bilinski a fost aproape de gol, în minutul 49. A şutat din apropierea punctului cu var, dar Dolha a fost la post şi a respins. Universitatea Cluj s-a mulţumit să ţină de minge, iar ocaziile au dispărut mai bine de 25 de minute, dar tot oaspeţii au fost mai ameninţători în final. Clujenii au fost aproape de golul victoriei în două rânduri. Stojanov a fost cât pe ce să profite de degajarea eronată a lui Durimel, în vreme ce Nuno Viveiros nu l-a putut învinge pe Marc din şase metri.

Cele două reprize de prelungiri nu au adus nimic în jocul celor două formaţii, dar nici pe tabela de marcaj, şi confruntarea a ajuns la loteria penalty-urilor. Universitatea Cluj a transformat prima prin Ceppelini, după care a mai marcat doar Kovacs, în vreme ce Raul Costin, Stojanovic şi Svork nu l-au putut învinge pe Marc. Dinamo a marcat prin Matei, Elton şi Vali Lazăr, în vreme ce Nedelcearu şi Boubacar au ratat.

13 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca