Dinamo revine în lupta la titlu! „Câinii” au câştigat cu Voluntari şi au trecut peste Steaua în clasament

Dinamo revine în lupta la titlu! „Câinii” au câştigat cu Voluntari şi au trecut peste Steaua în clasament

Dinamo a măturat pe jos cu FC Voluntari, scor 3-1, şi a urcat pe locul patru în clasament cu 33 de puncte.

„Câinii” au avut parte de un început perfect de meci. Gnohere a deschis scorul după doar 35 de secunde, după un contraatac-fulger al oaspeţilor. Gazdele au marcat şi ei în poarta adversă, dar reuşita lui Bălan a fost anulată, eronat însă, de arbitrul Andrei Chivulete. Centralul a considerat că jucătorul Voluntariului l-a faultat pe Cerniauskas, dar reluările TV arată că Bălan fusese obstrucţionat înainte, în careu, de Nedelcearu.

Dinamo şi-a dublat avantajul înainte de pauză. Filip a punctat cu un şut plasat de la aproximativ 18 metri (’41). Cel mai frumos gol al partidei a fost reuşit, însă, de Anton. Mijlocaşul i-a uimit pe spectatori, după ce a expediat un lob superb din afara careului (’60). Voluntariul a răspuns imediat, prin Spahija, care a înscris cu capul după un corner executat de Kone (’65).

Trupa lui Mulţescu a sperat într-o revenire spectaculoasă, dar defensiva dinamovistă nu s-a clătinat însă. Mai mult, nou-promovata a terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Kone a primit al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu pentru o simulare în careul advers.

30 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca