Dinamo învinge, dar nu convinge! „Câinii”, succes la limită cu ASA. Nemec, decisiv

Dinamo învinge, dar nu convinge! „Câinii”, succes la limită cu ASA. Nemec, decisiv

Dinamo a câștigat cu mari emoții duelul cu ASA Târgu Mureș, scor 1-0. Trupa lui Andone a urcat pe locul 5 în clasament, cu 32 de puncte după 20 de etape.

Umiliți de Gaz Metan, etapa trecută, „câinii” erau obligați să bată pe ASA. Bucureștenii au început în forță meciul. Nemec l-a testat pe Mingote cu o lovitură de cap (‘2), iar Palic a șutat puțin peste din afara careului (’19). Cel care a dezghețat tabela a fost tot Nemec. Slovacul a înscris cu capul din 4 metri, după o centrare perfectă a lui Hanca (’22).

Mureșenii au fost aproape de egalare în startul actului secund. Deaconu l-a lansat bine pe Morar, care a driblat un adversar, însă a tras anemic și i-a permis lui Brănescu să rețină (’58). Dobrosavlevici nu a fost nici el mai norocos. Fundașul a reluat cu capul direct în brațele portarului dinamovist, deși se afla într-o postură ideală de a marca (’76).

Dinamo și-a arătat colții pe finalul jocului. Nistor a obținut un penalty, pe care tot el însă l-a ratat (’84)! La reluare, Rotariu a nimerit bara cu capul, după o lovitură liberă executată de același Nistor (’86). Mahlangu putea risipi orice emoție, dar a șutat slab de la marginea careului de 16 metri (’89). „Câinii” puteau primi o nouă lovitură de pedeapsă, în prelungiri, după un fault al lui Mendy asupra lui Palic, dar Adrian Cojocaru a dictat, culmea, fault în atac (’90+3)! Oaspeții au încheiat meciul cu un om în minus, după ce Gabi Matei a fost eliminat pentru cumul de cartonașe (’90+3).

10 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca