Dinamo – Athletic Bilbao 1-1. Gol fabulos marcat de Rivaldinho, sub privirile marelui Rivaldo

Dinamo – Athletic Bilbao 1-1. Gol fabulos marcat de Rivaldinho, sub privirile marelui Rivaldo

Dinamo a remizat pe Arena Națională cu Athletic Bilbao, scor 1-1, și păstrează șanse la calificarea în play-off-ul Europa League.

„Câinii” au jucat temător în prima repriză, preferând să se apere și să joace pe contraatac. Spaniolii au controlat ostilitățile pe teren, creându-și ocazii importante la buturile lui Penedo. Etxeita a dat primul semnalul de alarmă, cu o lovitură de cap care a trecut puțin alături (‘5). Laporte a deschis scorul în minutul 20, cu capul, după o fază frumoasă construită de iberici. Raul Garcia putea dubla avantajul pentru Bilbao, însă lovitura sa de cap s-a scurs pe lângă (’27).

Dinamoviștii s-au trezit din letargie abia spre finalul reprizei, când Mahlangu a expediat un șut din afara careului, mult peste însă (’40). Trupa lui Contra a jucat mult mai curajos în actul secund. Intrat la pauză, Rivaldinho a fost cel mai periculos om al bucureștenilor. Sub privirile tatălui său, Rivaldo, atacantul „câinilor” a reluat prima dată cu capul peste, dar a doua oară nu a mai ratat ținta. Brazilianul a catapultat mingea de la 22 de metri, aproape de vinclu, fără speranțe pentru Herrerin (’54).

Nemec a marcat și el, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside (’64). Spaniolii au irosit și ei o șansă uriașă de gol, după ce Penedo a respins o minge de pe linia porții (’70). Cele două echipe au căutat golul izbăvitor, dar tabela a rămas intactă până la final. Calificarea se decide astfel în Spania!

27 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca